Welkom op onze nieuwe website!

01/25

Met trots heten wij u welkom op onze nieuwe website, voorzien van een frisse, moderne look en duidelijke structuur.
Op onze nieuwe website hopen wij een duidelijk beeld te schetsen van waar wij ons mee bezighouden en voor welke zaken u bij ons terecht kunt.

Tevens is het Informant Internet Portaal verder uitgebreid en verbeterd. Informant is het specifieke vastgoedmanagement systeem dat wij al jaren gebruiken.

Als u, via onze website www.bfmvastgoed.nl inlogt op dit vernieuwde Informant Internet Portaal, genaamd ‘Mijn BFM’, kunt u daar ook de documenten terugvinden die per post of per mail naar u zijn verzonden. Tevens vindt u hier alle relevante gegevens omtrent uw VvE zoals notulen, jaarverslagen, reglementen etc.
Wij willen u op deze wijze nog meer inzicht geven en dat op een snelle en overzichtelijke wijze. Neem eens een kijkje in de ‘virtuele wereld’ van uw VvE! Indien u in het vervolg alle poststukken digitaal wilt ontvangen, kunt u dit kenbaar maken via digitaal@bfmvastgoed.nl

We hopen dat u net zo enthousiast bent over de nieuwe website en het vernieuwde Informant als wij en dat we u vaak mogen ontvangen als bezoeker! Mocht u feedback willen geven, dan kan dit heel eenvoudig via onze contactpagina.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!