Ik wil mijn appartement verkopen, en nu?

Het gaat goed met de huizenmarkt, dat merken we overal. Er worden weer meer appartementen verkocht en gekocht. Twijfelt u om uw appartement te verkopen? Dit is juist een gunstige periode om het proces in gang te zetten. BFM Makelaardij is gespecialiseerd in appartementen en helpt en adviseert u dan ook graag. Ook voor starters is het momenteel een gunstige periode om te kopen.

Lage rentes stimuleren verkoop appartementen

De economie is nu gunstig, maar wacht niet te lang. Er wordt volop geprofiteerd van de lage rente, en deze trend trekt ook in 2018 door. Gunstig dus om nu uw appartement te koop te zetten en zelf wellicht een andere woning te kopen of te huren. Het is namelijk nooit duidelijk hoelang de rente precies laag blijft.

Steden worden populair

Het wonen in de stad wordt steeds populairder, waardoor starters op de woningmarkt vaak meer interesse hebben in dergelijke appartementen dan woningen in een dorp. Dit zorgt ervoor dat de vraag naar appartementen die te koop staan in de steden stijgt. Woont u dus in de stad? En bent u van plan om uw appartement te verkopen? Dan is dit het moment!

Zoek een verkoopmakelaar

Overtuigd van het feit dat het gunstig is om uw appartement te verkopen? Neem dan contact op met een verkoopmakelaar. Er zijn tegenwoordig ook opties om een online makelaar in de arm te nemen, maar een echte verkoopmakelaar biedt meer voordelen. Een verkoopmakelaar neemt namelijk een groot deel van het papierwerk uit handen, adviseert u over de markt, huidige prijzen en zorgt vaak voor het sneller vinden van een koper. Uiteindelijk zorgen al deze aspecten voor een soepel verkoopproces waarbij u zelf zo min mogelijk zorgen en stress ervaart. Dat is ideaal toch? BFM Makelaardij is dè specialist op het gebied van appartementen en helpt u daar graag bij!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!