Wij staan dag en nacht voor u klaar

Neem gerust contact met ons op om te ervaren hoe we u van dienst kunnen zijn.

BFM VASTGOED bestaat sinds december 1999 en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onafhankelijke full-service vastgoedbeheerder, die zich bezighoudt met het beheren van onroerend goed voor particuliere en institutionele beleggers, het beheren van Verenigingen van Eigenaren en een reeks van aanvullende diensten. BFM VASTGOED is meer dan beheer.

Vanuit onze kantoren in Eindhoven en Breda wordt, met een enthousiast en gemotiveerd team van ongeveer 30 medewerkers, iedere dag gewerkt aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Op dit moment beheren wij ruim 400 VvE’s, meer dan 500 wooneenheden en diverse kantoorpanden en winkelcentra. Ons werkgebied strekt zich uit over de provincies Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg, met de focus op Noord-Brabant.

 

Wij beschikken over eigen bouwkundigen, die in staat zijn om een professioneel meerjaren onderhoudsplan te maken en onze klanten van een gedegen bouwkundig advies te voorzien.

Tevens zijn wij in het bezit van de vereiste AFM vergunning om te mogen adviseren en bemiddelen op het gebied van verzekeringen.

Via onze afdeling BFM Makelaardij kunt u, tegen aantrekkelijke condities, ook uw woning verkopen, verhuren of laten taxeren.

 

We streven de komende jaren naar een gezonde groei gebaseerd op een aantal strategische pijlers: professionaliteit, betrokkenheid, deskundigheid en de ambitie om tot de top te behoren.

Maar bovenal staat bij BFM VASTGOED de klant centraal en kunt u rekenen op persoonlijke zorg voor uw vastgoed.

Heeft u een klacht of compliment over onze organisatie BFM VASTGOED, klik dan hier.

Wilt u weten hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan klik dan hier

 

SKW

Certificaat BFM Vastgoed

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!